بمناسبة انتهاء السنة الدراسية وان المدرسة بتاعة الفصل بعد سنتين مع نفس الفصل قررت ان الفصل فى الجروب السادس هيكمل مع مدرسة تانية علشان كدة قرروا انهم يشكروها زى مابيعملوا كل سنة بس السنة دية حاجة مخصوصة بتورتة عليها صورة الفصل.
ودية كانت النتيجة:
حشو التورتة عبارة عن كريمة باستيري(حلوانى) وراق مربى فروالة
مقاس التورتة 30×30
والتورتة نفسها عبارة عن ثلاث تورتات مقاس 20×10 ومنهم واحدة شيكولاتة موضوعيين فى راقات بالتبادل مع بعض.
والتغطية الاولى بكريمة الزبدة ثم بعجينة اللوز والتزويق بنجوم وورد عاملها من كريمة السكر .
صورة المجموعة مطبوعة على ورق بيتاكل من السكر والباقى حلويات.
الترورتة بالهنا والشفا اتنسفت.
ودية كانت النتيجة:
حشو التورتة عبارة عن كريمة باستيري(حلوانى) وراق مربى فروالة
مقاس التورتة 30×30
والتورتة نفسها عبارة عن ثلاث تورتات مقاس 20×10 ومنهم واحدة شيكولاتة موضوعيين فى راقات بالتبادل مع بعض.
والتغطية الاولى بكريمة الزبدة ثم بعجينة اللوز والتزويق بنجوم وورد عاملها من كريمة السكر .
صورة المجموعة مطبوعة على ورق بيتاكل من السكر والباقى حلويات.
الترورتة بالهنا والشفا اتنسفت.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق