الاثنين، 2 يوليو 2012

ياسمين وتورتة للمدرسة

بمناسبة انتهاء السنة الدراسية وان المدرسة بتاعة الفصل بعد سنتين مع نفس الفصل قررت ان الفصل فى الجروب السادس هيكمل مع مدرسة تانية علشان كدة قرروا انهم يشكروها زى مابيعملوا كل سنة بس السنة دية حاجة مخصوصة بتورتة عليها صورة الفصل.

ودية كانت النتيجة:

حشو التورتة عبارة عن  كريمة باستيري(حلوانى) وراق مربى فروالة
مقاس التورتة 30×30
والتورتة نفسها عبارة عن ثلاث تورتات مقاس 20×10 ومنهم واحدة شيكولاتة موضوعيين فى راقات بالتبادل مع بعض.
والتغطية الاولى بكريمة الزبدة ثم بعجينة اللوز والتزويق بنجوم وورد عاملها من كريمة السكر .
صورة المجموعة مطبوعة على ورق بيتاكل من السكر والباقى حلويات.
الترورتة بالهنا والشفا اتنسفت.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق